Adopteer een boom

En vier het leven op landgoed VILLA GAGA

Vier het leven!

Markeer en koester. Het leven kent veel bijzondere momenten. Momenten die we willen herdenken en die we koesteren. Momenten om even stil bij te staan. De geboorte van je kind of een dier, het vinden van je lief of het bereiken van een mijlpaal. Maar ook het herdenken van mensen of dieren die zijn overleden.

Nu is er een prachtige plaats om dit te doen. Je kunt op landgoed Villa GaGa een boom adopteren. Een mooie oude olijfboom, een jonge of nieuwe fruitboom in het achterland met schitterende vergezichten of een olijfboom in de boomgaard van camp Gaga.

Met het adopteren van een boom draag je bij aan het behoud van de opvanglocatie voor de honden van Stichting Animal Care Griekenland: een veilig thuis in de unieke natuur het prachtig Griekse landschap. Wij beloven op duurzame wijze alle bomen te beheren en te behouden.

Wil je met ons in gesprek?

Tijdens een gesprek kunnen we de mogelijkheden van beschikbare bomen vertellen. Bij het bekijken van een filmpje, zoekt u de boom uit die het beste bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt krijgt u een kaart met de locatie van de boom en een certificaat.
Binnen een maand plaatsen wij een houten paaltje bij de boom met daarop een bordje met 130 letters van uw keuze.

We bespreken de mogelijkheden die er zijn om van de onthulling een bijzonder moment te maken. Een lunch of borrel bij de boom is mogelijk.

Heb je meer informatie nodig over het plan, of heb je vragen, dan kun je contact opnemen met:

Elise Timmer (Hoofd fondsenwerving) +31 623 515 992

Anne-Marie van der Eerden (Sponsor programma) +31 6519 06 726

Stichting Gaga Animal Care heeft de ANBI status, daarmee is uw particulier en zakelijk gift fiscaal aftrekbaar

Kijk ook naar onze video: