Het adopteren van een hond is een belangrijk proces dat niet zomaar gedaan kan worden. Wij hanteren daarom een zorgvuldige adoptieprocedure, om te zorgen dat de hond zo goed mogelijk bij u en uw situatie aansluit. Het is belangrijk om onze adoptieprocedure eerst goed door te nemen, om te weten wat u kunt verwachten.

Als u verliefd bent geworden op een hond van de website, kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen of om meer informatie te krijgen.

Wanneer wij van mening zijn dat de nieuwe hond bij u of uw gezin past, bent u van harte welkom om hem of haar te komen bezoeken bij het gastgezin voor een eerste kennismaking. Als de hond nog niet in Nederland is, gaan wij ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt ingepland op een beschikbare vlucht.  Wanneer de hond in Nederland aankomt, kunt u op de luchthaven uw nieuwe vriend ophalen onder begeleiding van één van de vrijwilligers van GaGa Animal Care Nederland.

Na de adoptie zal er contact blijven bestaan met u, om te zorgen dat alles voorspoedig verloopt en wij kunnen begeleiden met tips en advies. Natuurlijk kunt u ons ook altijd nog bereiken met vragen via een contactpersoon.