Lees onderstaand ervaringen van onze adoptanten en betrokkenen! Wil je ook jouw ervaring achterlaten? Mail dan naar info@gagaanimalcare.com

De beste organisatie

GaGa is voor mij de beste organisatie, geheel georganiseerd door vrijwilligers.
Ben ook op Lesbos geweest en heb gezien met hoeveel liefde voor alle zwervertjes gezorgd wordt. Dit zijn niet eens allemaal honden die geplaatst kunnen worden. Er was ook een hondje aanwezig die als schietschijf gebruikt was en door zijn hele lichaampje kogeltjes had, gelukkig waren er geen vitale organen geraakt en kan hij voorlopig zonder pijn verder leven, alleen is hij hierdoor blind aan een oogje. Dit beestje blijft daar en er wordt heel goed ook voor hem gezorgd. Verder zorgen alle vrijwilligers ook hier in Nederland voor goede nazorg en zijn zeer betrokken.

Yvonne

Chagall
Ook ik heb een hondje uit Lesbos en ben er op bezoek geweest in het oude GAGA kamp bij Gerbien en heb daar ook Beppie leren kennen. Wat een fantastische mensen die daar allemaal op vrijwillige basis hun inzet geven, is gewoon geweldig. Ik ga ook ieder jaar naar de Bijeenkomst in Hilversum, waar heel veel GaGa hondjes bij elkaar komen met hun baasjes. Mijn Chagall vindt het fantastisch en ik ook. Dank voor mijn lieve hond en al de zorg die jullie aan ze besteden.

Jenny

 

May

Wij hebben hele goede ervaringen met jullie zijn heel blij met onze hond May. En het is zo goed bevallen dat we binnenkort de tweede hond van jullie adopteren

Marco

 

Yiota
Yiota is mijn lot uit de loterij en alles is zo goed geregeld door GaGa!

Annette

 

Jack

Wij maken altijd veel reclame voor jullie. Jullie zorgen ervoor dat de hondjes een goed adres krijgen. Controle vooraf is super gedaan. En ook de begeleiding op Schiphol en tot nu toe. We hebben onze Jack nu al meer dan een jaar en jullie tonen nog steeds interesse in zijn welzijn.

We hebben enkele honden van goede fokkers gehad. Maar na 1 telefoontje geloofden ze het wel. Super organisatie.
René

Meer dan positief

Onze ervaringen zijn meer dan positief. Zeer uitgebreide intake. Geen probleem om contact te houden en met vragen te komen en nu 1 jaar later nog steeds regelmatig contact. Daarnaast zei onze dierenarts dat hij nog nooit zo’n compleet paspoort had gezien van een adoptiehond uit het buitenland. Elk klein detail was opgenomen.

Denise

 

Mijn moeder wacht ook op een hondje!

Wij zijn heel tevreden hoe de communicatie is gegaan van begin tot eind. Intake gesprek gehad, meerdere telefoongesprekken en iemand is bij ons thuis geweest om te kijken of alles goed zit. Dat voelde gelijk allemaal heel goed. Ik heb jullie daarom ook aangeraden bij mijn moeder, die nu ook op een hondje wacht uit Lesbos. Wij hebben er een tophondje aan over gehouden. Jullie hebben een hart voor dieren.
Sandra

 

Sienna
Wij hebben Sienna van jullie GaGa Animal Care, echt alles tot in de puntjes goed geregeld van begin tot eind. Eerst intake en daarna huisbezoek en dan goed gekeurd. Wij zijn heel blij met onze viervoeter Sienna. 

Toen het zever was, was het heel spannend en super dat ze bij ons kwam 12 augustus 2019. Ze is echt lot uit de loterij ik heb echt diep respect voor jullie en de mensen daar
Marion

 

Super begeleiding

Jullie doen het heel goed! Super begeleiding, meedenkend en transparant. Een voorbeeld van hoe het hoort te zijn.
Anja

 

Niets dan lof

Ook van ons niets dan lof: de voorbereiding, de begeleiding op Schiphol en de nazorg. Een top organisatie zijn jullie.
Coby

 

Tweede GaGa!
Ook wij zijn zeer blij met jullie als stichting! Niets dan lof en ook bij ons was de dierenarts onder de indruk van het complete paspoort. We zijn klaar voor de tweede GaGa!
Annelies

 

Thor
Alleen maar positief! Alles tip top geregeld vanaf het eerste telefoontje tot de ontmoeting met Thor op Schiphol. En zeker ook daarna! Onze steun hebben jullie 100% groetjes van mij en Thor.

Renate

 

LouLou
Wij zijn zeer tevreden over de contacten en begeleiding van mensen die voor de GaGa’s in Nederland zorgen. Wij zijn super blij met onze Loulou ze is een lot uit de loterij.

Marisca

 

Met eigen ogen liefde en toewijding gezien!
Ik heb met eigen ogen de liefde voor en toewijding aan de honden op Lesbos van de vrijwilligers gezien en die is puur en oprecht. Gewoon mee doorgaan!

Nienke

 

Julio

Onze ervaring met Gaga is erg goed. Halverwege 2018 zagen wij foto’s van Julio op de facebook van Gaga en wij waren direct verliefd, wat was hij mooi van lelijkheid. Julio is als pup gevonden samen met zijn broertje. Julio had een groot gat bovenop zijn hoofd en dankzij de liefdevolle en langdurige zorg van de GaGa vrijwilligers is hij opgeknapt. Een broodfokker had hem direct laten inslapen, want hier was toch geen koper voor.
 
Weliswaar  heeft Julio blijvende schade, zoals een behoorlijke deuk in zijn hoofd, hij kijkt scheel (je weet nooit of hij je aankijkt) en een lichte aangezichtsverlamming, waardoor zijn bek scheef is en een tong heeft, die er nog wel eens naast wil blijven hangen, kan hij verder nog alles. Hij is voor ons de liefste hond die je maar kan wensen, af en toe knettergek. maar de trouwste en liefste hond die wij ooit gehad hebben.
 
De informatie en begeleiding van GaGa is super, eerst een paar weken op proef of de hond echt wel bij je past en een duidelijk contract. De kosten die je moet betalen zijn zeker redelijk als je het afweegt tegen alle kosten die de stichting heeft. Zelf heb ik altijd honden gehad en ook ben ik actief geweest in de sledehondensport en in de africhting, dus genoeg ervaring om een goed oordeel te vellen.
 
De jaarlijkse reünie heb ik nu twee keer meegemaakt en het was geweldig, zoveel honden bij elkaar en op een grauw en snauw na geen enkel probleem. Dit zegt toch ook wat over de socialisatie van de honden.
Marjon
 
Donder

Wij hebben nadat we onze hond hebben moesten laten inslapen, vervolgens suf gezocht bij asielen, omdat wij van mening waren dat er genoeg honden waren in Nederlandse asielen. Maar de Nederlandse asielen waren niet in staat een fatsoenlijk dossier te geven omdat daar honden “gedumpt” zijn door vorige eigenaren. Daarom zijn wij via een hondentherapeut uitgekomen bij een stichting omdat die dossiers wel compleet zijn. Er is vervolgens een intakegesprek geweest, er zijn 2 bezoeken geweest om te kijken of zij de hond wel bij ons wilden plaatsen en er is nacontrole geweest. En inmiddels woont onze hond Donder al vrolijk dik een jaar bij ons.

Sebastiaan
 
 
Paris
Vele vrijwilligers staan dag en nacht klaar voor de zwerfhonden uit Lesbos. Ze hebben echt alles over voor de hondjes. Wij hebben ook een hond uit Lesbos via GaGa Animal Care. Hij heet Paris
 

GaGa Animal Care heeft verschillende Facebook pagina’s. Één waarin ze bijna dagelijks een kijkje in hun dagelijkse bezigheden laten zien. Je ziet hoe de honden daar leven en dat ze ook goed verzorgd worden en ook een pagina waar alle adoptanten dagelijks van alles over hun hondjes posten. Dan lees je ook dat iedereen hartstikke blij is met de stichting en de hondjes.

Ze houden na adoptie ook nog contact met de adoptanten. Toen ons hondje ziek werd leefden ze ook erg mee en hebben ze nog aangeboden om te helpen.

In december zijn we naar de jaarlijkse reünie geweest met heel veel hondjes en adoptanten en daar hoor je ook alleen maar positieve geluiden over de stichting.
Miranda

 
Deze honden worden met liefde opgevangen
Deze honden worden met liefde opgevangen en verzorgd.
Florentine
 

Lola

Ik wil laten weten dat wij hun werk geweldig vinden, erg begaan zijn met de honden en de baasjes, en we hebben er een zeer lieve hond, Lola, van geadopteerd!

Femmie

 

Piaf en Hakima

Zelf heb ik via GaGa twee honden uit het buitenland kunnen adopteren, Piaf en Hakima. Ik ben zeer tevreden over de grondige procedure en de tomeloze inzet van de vrijwilligers bij GaGa.

Barbara

 
Yuki
Wij hebben zo’n ontzettend goede ervaring met GaGa Animalcare en velen met ons! Als er iemand goed is voor de dieren, dan is dat wel Gerbien en haar vrijwilligers.
 
Wij hebben voor het eerst een hond van Lesbos geadopteerd,onze Yuki( Rooky).  Je betaalt puur en alleen voor de onkosten, die er zijn gemaakt en dan ook pas twee weken nadat je de hond hebt gekregen, om te kijken of de hond goed bij het gezin past.

En daarvoor krijg je eerst nog een uitgebreid intakegesprek en een huisbezoek,om te kijken of je geschikt bent voor de hond. Puur om een hond een warm en goed huis te geven.

De mensen van GaGa geven en doen alles om de honden zo goed mogelijk op te vangen en liefde te geven en werken keihard om de honden te verzorgen!
 
Van het begin tot het einde is de adoptieprocedure van onze Yuki ontzettend netjes gegaan. We werden steeds op de hoogte gehouden hoe het met haar ging en kregen regelmatig foto’s en filmpjes toegestuurd, ook omdat Griekenland op slot ging en we langer moesten wachten op onze hond.
 
Uiteindelijk konden we haar ophalen op het vliegveld en ook dat werd super goed geregeld met vrijwilligers hier in Nederland die alles voor ons regelden. Echt super!
En er gaan inderdaad regelmatig vrijwilligers richting Lesbos, dus die weten zeer zeker waar ze over praten!
 
Wij hebben een super leuk en vrolijk en gezond nieuw ‘familielid ‘ en zijn superblij met Yuki en superblij en trots dat er mensen zijn zoals die van Gaga Animalcare. Want die verdienen een hele, hele, dikke pluim!
Marcel en Carla
 
Ondanks zijn rugzakje hebben we de allerliefste hond!

Wij hebben nu bijna vier jaar een GaGa hondje. En ondanks zijn rugzakje, die nogal eens om meer dan gewoon een beetje geduld vraagt, is het de allerliefste en beste hond die we ooit hebben gehad. Zo trouw en zo lief en zo aanhankelijk. GaGa Animal Care en ook andere stichtingen verdienen niks dan lof voor al het werk dat ze doen.
Naast opvangen en plaatsen werken ze ook samen om de zwerfdieren te castreren en steriliseren; het probleem wordt dus ook echt goed aangepakt!

Als we nog een hondje zouden willen, dan zou dat zonder enige twijfel weer een Griekje zijn. Leuker en beter zijn ze er niet. Het zijn de beste honden en dat begint met de beste opvang in het buitenland!

Ali
 
Jay
Het zijn stuk voor stuk geweldige vrijwilligers , die zich belangeloos en vrijwillig in zetten voor deze fantastische stichting. Ook ik draag mijn steentje bij waar ik kan, en dat zal ik zeker blijven doen. We weten waar we het voor doen.
 
Ik ben afgelopen maart zelf op Lesbos geweest om te helpen bij de TNR, castratie/sterilisatie actie van zwerfkatten en honden en dieren van de locals, om de dierenartsen te assisteren. Ik ben Para veterinair/dierenarts assistente van beroep in het dagelijks leven. Hard werken maar we weten waar we het voor gedaan hebben, en dit ga ik volgend jaar zeker weer doen, voor het voldane gevoel wat het geeft! En niet te vergeten mijn Geweldige hond die ik bij GaGa vandaan hebt…mijn lieve Jay.
Jozette
 
Dean
Zij hebben ons weer heel veel plezier gegeven in ons leven met het adopteren van een prachtige, ontzettend lief hondje uit Griekenland. Een team met geweldige mensen die je begeleiden vanaf het begin van de adoptie en tot op heden.
 
Telefoon gesprekken, huisbezoek etc., je kan ze altijd bellen, niks is te veel! De hondjes komen gezond, gechipt en alles wat erbij hoort in Nederland aan op Schiphol! Een prachtig geweldige stichting met fantastische mensen met het hart op de goede plaats!
Dick en Froukje
 
Wij komen al vele jaren naar Lesvos en hebben de veranderingen kunnen zien
De Stichting GaGa doet zo ontzettend goed werk. Zonder deze stichting zal er heel veel dierenleed op het eiland Lesvos zijn. Deze stichting vangt niet alleen zwerfhonden op en bemiddeld deze aan mensen in Nederland en Duitsland. Deze stichting zorgt ook voor sterilisatie van de Griekse zwerfkatten. Wij komen al vele jaren naar Lesvos en hebben de veranderingen kunnen zien. Vroeger waren de katten uitgemergeld en ziek en hebben zich ’s avonds op de terassen om etensresten verdrongen. De katten die nu rondlopen (veel minder dan vroeger) zien er goed, gezond en vezorgd uit.
 
Ook hebben wij de indruk dat de Grieken zelf nu anders omgaan met de zwerfdieren. Ze worden niet meer geschopt en geslagen maar ’s winters zelfs bijgevoerd. Tot slot willen wij nog berichten over onze twee prachtige schatjes van honden die wij 11 jaar geleden via GaGa hebben gevonden en geadopteerd. Zonder GaGa waren de pups waarschijnlijk in een zak gestopt en in zee gegooid en was deemoederhond waarschijnlijk uitgezet. Omdat men van de stichting afwist zijn de dieren bij een vrijwiligster voor de deur gezet en hadden wij het geluk om moeder en één van haar dochters te mogen adopteren.
Hannie
 
Ella
Ik ben in aanraking gekomen met GaGa nadat mijn hondjes waren overleden. Ik miste het en was toe aan een nieuw kameraadje. Ik hoef geen rashond en was meer op zoek naar een “kansarm” hondje die ik een goed nieuw tehuis kon bieden.
 
Via via kwam ik bij GaGa terecht. Ze gingen uiterst serieus te werk en ik kreeg een vragenlijst en een telefonisch gesprek waarin hele gerichte vragen werden gesteld. Hoe was mijn thuissituatie? Was ik in staat om de hond uit te laten? Had ik ervaring? Ging ik binnenkort op vakantie? Etc. Etc. Er kwam ook een vrijwilligster op thuisbezoek om de situatie thuis te bekijken. En ook daar werd gevraagd naar onze motivatie.
 
Zelf was ik alleen maar blij dat ze hun taak zo serieus namen, want dan zouden de hondjes niet bij de “verkeerde” mensen komen. Ze hadden al een moeilijk verleden achter de rug, dus het is wel belangrijk dat ze goed terecht komen.
 
De mensen van GaGa die ik ontmoet en gesproken hebben zijn stuk voor stuk mensen met het hart voor dieren op de goede plek! Het geld dat je betaalt is voor alle onkosten en inentingen en geen cent teveel.
 
Nadat wij ons hondje Baki (wij hebben haar Ella genoemd) hadden opgehaald zijn we naar de dierenarts geweest. Deze gaf aan dat ze uitstekend gezond was en alle injecties had gekregen die noodzakelijk waren. Ella is nu bijna 1 jaar bij ons en het is een lief en gezond hondje. Eigenlijk het makkelijkste hond dat ik tot nu toe gehad heb.
Evelien
 
Blondy en Dora
Ik ben zelf sinds  2015 gastgezin van GaGa. We hebben nu 47 honden opgevangen (in de  leeftijd van 4 maanden tot 4 jaar ) en er zelf 2 gehouden.
 
Toen kwam Dora in ons leven. Een leuke hond met helaas een triest verleden. Dora (Dodo) was een kettinghond, zij is aan de shelter vastgebonden en haar 2 pups zijn over het hek heen gegooid. Dora had dit kennelijk niet gezien en heeft zich los getrokken om haar kindjes te zoeken .Na een paar dagen heeft iemand haar gevonden met een ketting om haar nek en achter haar aan slepend.  Toen ze bij Gerbien kwam zijn ze tot de ontdekking gekomen dat daar ook haar 2 pups waren. Dora is een zeer lieve en dankbare hond, maar heeft een rugzakje. Zo is zij bang voor onweer, dan kruipt ze helemaal tegen je aan. Ja, deze hondjes hebben al heel wat beleefd in hun jonge leven, maar vinden het zo fijn om geaaid te worden en zijn zo dankbaar. Doordat Dora altijd aan de ketting heeft gelegen wist ze niet wat spelen en rennen was. Dit heeft ze moeten leren en daar heeft ze nu geen problemen mee.
 
Ook gaan we altijd naar de bijeenkomsten van GaGa. Heerlijk met zijn allen door de bossen rennen en over het strand in Wassenaar. Alle honden die ik heb gehad in de opvang zijn gezond en zijn goed gesocialiseerd. Ik krijg nog vaak een Whats app van adoptanten  met foto’s en verhalen dat ze zo blij zijn met hun hond. Ook Blondy en Dora vinden het geweldig om die honden weer te zien bij de bijeenkomsten.
Jolanda
 
De glimlach die al die Gaga hondjes op onze gezichten toveren
Ik ben als één van de vrijwillige dierenartsen meerdere malen naar het eiland Lesbos geweest voor een sterilisatie project voor de stichting. Ik was zelf in Lesbos in maart. Daar hebben we zo veel dieren geholpen. De meesten gaan nooit een naam krijgen. Met bloed zweet en tranen en een minimum aan middelen wordt er zoveel werk verzet. Het is goud waard om de glimlach die al die GaGa hondjes op onze gezichten toveren.
Maria. dierenarts
 
Tyson
Wij hebben vorig jaar augustus onze hond Tyson via GaGa geadopteerd en wij kunnen alleen maar zeggen dat deze schatten geweldig werk doen. Ze geven kansloze honden een kans op een mooi, nieuw leven en dit alles doen ze met volledige overgave en 100% liefde.
 
Wij waren op zoek naar een hond en kwamen via via op de site van GaGa terecht. Daar vonden wij al snel onze match . Na een mail te hebben gestuurd werd er al vrij snel contact gezocht. Na een lang intake gesprek, waar ons van alles werd gevraagd (thuis situatie, verwachting, tips) werd er een huisbezoek geregeld. Alles was top geregeld en ik kon ten alle tijden contact met de stichting opzoeken met vragen en voor adviezen. Super! Het is nog al wat; je eerste hondje. Maar ze hadden, en hebben nog steeds altijd een luisterend oor.
 
En daar stonden we dan, samen met een aantal andere adoptanten op 23 aug 2019 om 00:00 s’nachts op Schiphol, waar we liefdevol werden opgevangen door de vrijwilligers van GaGa. Weer konden we vragen stellen en stelden ze ons gerust, terwijl we vol spanning op de aankomst van ons nieuwe familielid wachten. Na aankomst kregen de hondjes allemaal een anti-ontsnappings tuigje om en kon het knuffelen beginnen. In de map die we meekregen (waar ook de adoptie papieren in zaten), zaten papieren met adviezen en tips. Wat wel en niet te doen de eerste weken  en maanden. Wij hebben hier heel veel aan gehad. Deze stichting doet alles voor de hondjes!
Renate & Marco
 

Betrouwbare stichting

Gaga Animal Care is een uiterst betrouwbare stichting waar vrijwilligers werken die zich ten volle inzetten voor honden en katten uit Griekenland/Lesbos. Ik werk zelf ook voor een stichting die honden uit Griekenland bemiddeld en ken daardoor GaGa erg goed. Ook wij hanteren dezelfde werkwijze als zij. De honden die bemiddeld worden zijn allen zwerfhonden. Soms worden ze gevonden op straat totaal verwaarloosd, soms worden ze in een vuilnisbak gedumpt of worden in een doos of tas bij de shelter gezet. Over dit soort honden hebben we het.

Adoptiekosten worden besteed aan huisvesting van honden, voeding, medicijnen, medische kosten, vervoer van de honden naar Nederland etc. En als er dan iets van overblijft wordt dit besteed aan castratie-en sterilisatieacties in het land/ gebied van herkomst.

Marianne

 
Rousseau
Ik heb 4 maanden mogen werken op Lesbos. Op het vluchtelingenkamp waar ik werkzaam was lag er een hond verwaarloos en mishandeld. Ik heb aan paar mensen om mij heen gevraagd wat te doen. Ik kreeg het nummer van de GaGa organisatie gelukkig. Met heel veel moeite om de hond op te halen, hebben ze toch deze schat opgevangen. De moeite lag op het kamp, omdat het daar er vrij grimmig aan toeging.  Eenmaal op de opvang kreeg de hond, die nu Rousseau heet, verzorging, eten, dierenartscheck etc. De hond is mee teruggevlogen met een vrijwilliger.
 
Ook ben ik onverwacht wezen kijken bij het GaGa terrein. Alle honden zagen er goed uit, alle donaties gaan naar de honden en honden worden opgevangen. Ik heb nog steeds contact met de mensen die de hond hebben geadopteerd. Geregeld krijg ik foto’s van een vrolijke gezonde hond. In plaats van een zielig hoopje.
Elisa
 
Booky
Vorig jaar heb ik Booky bij Gaga Animal Care geadopteerd. Tot mijn schrik en ook die van GaGa had Booky bij thuiskomst 20-30 teken. MAAR: Gaga heeft mij en Booky super goed geholpen en na +3 maanden kreeg hij een bloedtest voor ziektes, op GaGa’s kosten!
 
Ook ben ik Booky een keer kwijt geweest door een hagelstorm. GaGa stuurde direct vrijwilligers naar mijn buurt om te helpen zoeken. Daarbij, als ik ooit door wat voor reden dan ook niet meer voor Booky kan zorgen, dan gaat hij terug naar GaGa.
Daphne
 
Wij zijn trotse en blije hondenbezitters 
Hoe deze Stichting werkt mogen heel veel een voorbeeld aan nemen. Alleen al het feit dat deze organisatie niet zomaar een hond plaatst bij de mensen, maar een gesprek aangaat met de adoptanten en kijken hoe de situatie thuis is bij de adoptant. Besproken wordt of je geschikt bent en of je wel of niet de juiste bent om een hondje te adopteren van deze stichting.
 
Niets maar dan ook niets hebben wij hoeven te betalen, pas nadat wij en zij zagen dat het goed gaat betaalden wij de onkosten en hier kan ik 1000% van zeggen dat het geld ten goede komt voor de honden en dat ze geen dubbeltje overhouden. Wij hebben de vrijwilligers zien huilen, echt huilen omdat ze blij zijn met de adoptanten en hoe ze weer meerdere hondjes hebben kunnen redden. Wij hebben  2 honden genomen van deze stichting.
Erwin en Jolanda
 
Dankzij deze fantastische mensen een geweldige getalenteerde dame
GaGa is meer dan 20 jaar actief op Lesbos en heeft zeer betrokken medewerkers die 24/7 vrijwillig hun hele leven geven voor de zwerfhondjes. Al hun energie en tijd gaat op aan: opvangen, verzorgen, steriliseren, bemiddelen en voorlichting geven. En 1.000.000 andere dingen omtrent de dieren die zonder hun hulp ten dode zijn opgeschreven.
 
Juist GaGa staat erom bekend zeer zorgvuldig te selecteren en goede matches te zoeken. Je kunt bij hen niet zo maar een hondje adopteren. Er wordt gekeken naar je gezinssamenstelling, werk en wat de hond voor rol gaat vervullen binnen het leven van de adoptant. En als het niet past zeggen zij nee!! Ze werken met de beste dierenartsen op Lesbos en hier in Nederland. Staan altijd klaar bij vragen en beantwoorden iedere mail of app. Ik heb dankzij deze fantastische mensen een geweldige getalenteerde dame in mijn leven, die hier in Nederland opgeleid wordt tot een inzetbare mantrailhond.
Anita
 
Maandag komt mijn hondje op Schiphol
Via mijn beste vriendin kwam ik in contact met GaGa, waar zij een jaar terug een hondje had geadopteerd. Ik had alleen positieve verhalen gehoord en wat een schat van een hond.
 
Toen werd ikzelf verliefd op een hondje. Er volgden twee intakegesprekken en een huisbezoek. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik tekende voor het feit dat het hondje geen eigendom wordt, maar in bezit blijft van de stichting GaGa. Dit om verder verhandelen van het dier te voorkomen, of achteraf daartegen te kunnen optreden.
 
Veel warme contacten en de contactpersonen zijn altijd bereikbaar voor vragen. Vrijwel dagelijks filmpjes en foto’s vanuit de opvang op Lesbos. Informatie over de specifieke eigenschappen van het hondje (als gevolg van haar lot het eerste deel van haar leven nogal ‘afwachtend’, dus geef haar de tijd) etc… Maandag komt mijn hondje aan op Schiphol en ik kijk er ontzettend naar uit.
Renée
 
Ik volg het wel en wee van de vele honden die in Nederland kwamen
Ik ben in de gelukkige omstandigheden om te mogen genieten van een GaGa hondje. Weliswaar is het hondje van mijn dochter, maar als vaste oppas verblijft het diertje ook vaak bij mij. Het is een heerlijk gezond en lief beest zonder onderliggende gezondheidsproblemen.
 
Ook ben ik lid van één van de Facebook pagina’s van GaGa animal care. In dit geval de groep GaGa- adoptanten. Daar volg ik het wel en wee van de vele honden die via deze stichting in Nederland kwamen. De baasjes genieten allemaal duidelijk van hun hondjes. Via deze groep krijgen wij ook informatie vanaf Lesbos, en ja, we zien de honden in de  filmpjes in Camp GaGa lopen, zien de dierenarts bezoeken . We zien filmpjes van de reis die de honden ondernemen op weg naar hun nieuwe huis en baasjes, en we zien filmpjes met de aankomst op Schiphol, waar de baasjes met ongeduld staan te wachten. En we volgen hen thuis, want oh, er is niets leukers dan om alle gekke lieve en leuke dingen van onze GaGa,s met al die andere adoptanten te delen. En met de vrijwilligsters van GaGa, die ook deelnemen aan de gesprekken.
 
En heb je een vraag?? De GaGa- vrijwilligsters staat altijd voor je klaar. Verder organiseren ze regelmatig wandeltochten door het hele land waar je je bij kunt aansluiten. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Riet
 
Molly
Nadat ik haar gezien had op de site van GaGa, heb ik gebeld om mijn interesse kenbaar te maken. Er is toen een afspraak met mij gemaakt om de woonsituatie te komen bekijken, omdat ze bij GaGa willen weten waar hun honden terecht komen. Molly is vóór vertrek naar Nederland nog gesteriliseerd en wij zijn haar met andere adoptanten van wie de hondjes ook aankwamen, gaan ophalen op Schiphol.
 
Ik heb haar één keer naar de dierenarts moeten brengen voor een oogontsteking en wat bleek: deze dierenarts gaat regelmatig naar Lesbos als vrijwilliger om daar hondjes van GaGa te steriliseren. Ze heeft zelf ook een GaGa hondje geadopteerd.
 
De vrijwilligster die Molly op Lesbos tijdens de wateroverlast in huis had genomen, is tijdens haar vakantie in Nederland in december 2019 bij ons thuis geweest, omdat ze Molly zo graag weer wilde zien. Wij hebben nog steeds contact via whatsapp.
Pearl
 
Wij zijn aan de hand meegenomen
Ze hebben ons echt aan de hand meegenomen in het hele proces. Er was verplichte bedenktijd, we konden filmpjes kijken van de plek op Lesbos, we spraken meerdere GaGa vrijwilligers, we werden continu met foto’s en filmpjes op de hoogte gehouden van onze toekomstige hond. Maar wel pas nadat er iemand thuis bij ons kwam kijken of het wel een fijne en veilige plek kon worden voor een hond. Deze mensen zijn professioneel en ervaren. Groetjes van een blije GaGa hondeneigenaar!
Doreen
 

Met eigen ogen gezien hoe vrijwilligers zich met hart en ziel inzetten

Twee jaar geleden wilden wij een hond. Geen voorkeur voor een ras, dus eerst de Nederlandse asielen afgezocht naar een gezinshond. Helaas kwamen wij alleen honden tegen die daar niet geschikt voor waren. Via via kwamen wij bij GaGa. Een organisatie die zich het lot van zwerfhonden op Lesbos aantrekt.

Omdat wij niet over één nacht ijs gaan hebben we van te voren wel wat research gedaan naar de stichting en informatie ingewonnen. Eén van de vrijwilligers had het hondje dat wij op het oog hadden als opvanghond in huis en na diverse gesprekken, twee ontmoetingen, één bij haar thuis en één bij ons thuis werd er besloten dat wij het met deze hond gingen proberen. Wij hadden immers nog nooit een hond gehad dus een beetje begeleiding zou wel fijn zijn. En dat kregen we! 

 

Het jaar daarna gingen wij op vakantie naar het wonderschone Lesvos en een van de dingen die wij daar wilden zien was GaGa land, de plek waar onze hond vandaan kwam. Wij hebben gezien hoe het daar aan toe gaat. De vele zwerfhonden die hier voorkomen en die geen toekomst hebben, worden hier liefdevol opgevangen. Honden die waarschijnlijk nooit een gezinshond zullen worden en daar in ieder geval een veilige plek hebben. Maar ook honden die wel geschikt zijn als huishond worden nagekeken, ingeënt, gesteriliseerd of gecastreerd en voorbereid op een toekomst in Nederland. En dan is het wachten op een baas die zo’n hond een toekomst wil geven.

 

Wij hebben met eigen ogen op Lesvos gezien hoe verschillende vrijwilligers zich met hart en ziel inzetten om deze honden te helpen, belangeloos, de honden gaan hier voor alles. De grootste beloning die zij kunnen krijgen, is als een hond onder erbarmelijke omstandigheden gevonden wordt en hier in Nederland een gouden mand vindt.

Margreet

 

Er werd goed gevraagd naar thuissituatie
Ik kan u vertellen dat ik mijn hond ruim 3 jaar heb. Ik heb een adoptiebewijs, er werd heel goed gevraagd naar de situatie thuis en er is huisbezoek geweest en voldoende nazorg om het hondje te volgen.
 
De Stichting, Gerbien runt deze al jaren, is vooral begaan met deze honden en begeleiden ze perfect tot aan de adoptie. Ikzelf doe ook regelmatig huisbezoeken om zeker te weten dat de honden in een warme mand komen.
Petra
 

Snow
Toen ik reageerde op het willen adopteren van mijn hond Snow, was er een uiterst zorgvuldige en informatieve procedure. Ik kreeg foto’s, informatie en berichten van de verschillende mensen die Snow hadden verzorgd en geholpen. Ook over zijn gezondheid en wat hij had doorgemaakt werd eerlijk gecommuniceerd.

Ik kreeg een uitgebreid interview, juist om te zorgen voor goede afstemming tussen mij als adoptant en de hond. En niet te mismatchen. Na het interview mocht ik de hond bezoeken en kennismaken. Ik kreeg daarna de tijd om even goed te voelen wat te  beslissen. Toen ik aangaf dat ik de hond wilde adopteren, kreeg ik nog een huisbezoek. Pas daarna gingen we over op de daadwerkelijk adoptie. Na de adoptie volgde een proefperiode van vier weken. GaGa wilde zich ervan vergewissen dat de hond en adoptant echt bij elkaar pasten, dat het goed ging en de keuze juist was. Er was onderling contact over de voortgang, over vragen of meedenken over bepaalde zaken. Na de proefperiode volgde de definitieve plaatsing. Ook na de plaatsing is er altijd contact met GaGa Animal Care gebleven. Ze houden feeling met al hun honden.

Ik zit in een groep van adoptanten op Facebook en GaGa zelf is altijd benaderbaar voor vragen of meedenken. Ze houden een reünie en wandelingen om hun honden weer terug te zien. Ook hebben diverse verzorgers van mijn hond (zowel die op Lesbos wonen als in Nederland) nog persoonlijk contact met mij.

Brigitte

 

Er wordt veel werk verricht in moeilijke omstandigheden

Mijn ervaring met GaGa: er wordt belangeloos ongelofelijk veel goed werk verricht in soms heel moeilijke omstandigheden daar. De mensen daar leven voor die dieren en cijferen daarvoor zichzelf compleet weg.

Ook de vrijwilligers hier hebben heel veel werk aan het beantwoorden van alle mailtjes en telefoontjes van mensen. Zelf heb ik een hond via GaGa Animal Care en ook een hondje van hen in gastopvang gehad.
Dorothee
 
De stichting heet niet voor niets GaGa Animal CARE
Ik ken geen andere stichting die zó begaan is met de honden op Lesbos, zó zorgvuldig omgaat met de adoptanten en zoveel begeleiding biedt aan gastgezinnen (zoals ons gezin) en de adoptanten. Daarbij zijn heel veel van de vrijwilligers in Griekenland geweest, juist omdat ze zo’n groot hart voor deze honden hebben. De stichting heet niet voor niks GaGa Animal ‘CARE’.
Jessica
 
Janneke
Hier een berichtje van een dolgelukkige hondeneigenaar van een fantastisch GaGa hondje! Sappho ( Janneke) is sinds januari bij ons en we hebben nog nooit zo’n fantastisch leergierig en gezellig hondje gehad in de afgelopen 40 jaar! Kerngezond, gechipt en inmiddels netjes conform afspraak gesteriliseerd om verdere nestjes te voorkomen (dit is een verplichting en wordt vastgelegd in het contract wat gezamenlijk wordt getekend!) Netjes op cursus gegaan bij hondenschool de brandersstad in Schiedam en ze is super enthousiast! 
Margo
 
Er wordt keihard gewerkt dieren een beter leven te geven!
Deze stichting is één van de betere stichtingen, die zich op alle fronten inzet voor een beter leven voor dieren. Via educatie ter plaatse, de sterilisatieprojecten ter plaatse, voorlichting etc. Ik, en veel anderen met mij kunnen bevestigen dat er keihard gewerkt wordt door deze stichting om veel dieren een beter leven te geven, zowel ter plaatse, als via adoptie in Nederland.
Jessica
 
Bamboo
Zelf heb ik een hondje van GaGa en ben heel tevreden over deze organisatie. Eerst een huisbezoek en vragen. Bamboo is gesteriliseerd en heeft alle inentingen gehad en ik heb een paspoort voor hem gekregen. Mijn dierenarts was heel tevreden toen hij Bamboo onderzocht en verklaarde hem helemaal gezond!! Bamboo is nu twee jaar bij mij en is heel gelukkig en een vriendje van alle honden hier in het loslooppark, waar ik naast woon.
Gerda
 
Lex
Twee jaar geleden hier mijn hond Lex geadopteerd en zowel de intake als de nazorg waren perfect geregeld. Alle vrijwilligers zijn zo ontzettend betrokken en je kunt altijd terecht voor raad en advies bij eventuele dingetjes waar je tegen aanloopt. Ze blijven je monitoren zolang je de hond hebt. Telefonisch, via een besloten Facebook groep of een een huisbezoek.
 
Meerdere malen per jaar is er een reünie. Drie weken geleden is Lex weer voor zijn jaarlijkse inenting en gezondheids controle geweest en super gezond verklaart. En dit door een dierenarts uit Weesp bekend van tv.
Ida