Fundraising 2022 | Onze actie voor de realisatie van een nieuw Villa GaGa

 

Villa GaGa moet verhuizen

Het huidige Villa GaGa moet helaas sluiten. Deze locatie is gesitueerd naast een hotel. Deze locatie is al langer een hotel, maar heeft jaren niet als zodanig dienst gedaan. Het stond namelijk leeg. Met deze eigenaar is door een afvaardiging van GaGa Animal Care in april 2022 een gesprek geweest. Hieruit bleek dat deze eigenaar de komende 10 jaar actief is en geen hondengeblaf duldt. Ondertussen zijn er ook diverse e-mails van hen, waarin ons wordt verzocht om actie te ondernemen in het tegengaan van geluid.

GaGa Animal Care weet dat de enige optie is dat Villa GaGa verhuist, zodat wij onze werkzaamheden en onze voorbeeldfunctie op het eiland kunnen blijven voortzetten. We zijn gestart met het sponsorplan en willen de verhuizing starten dit najaar van 2022. De verhuizing moet zijn vóór mei 2023. Dus voordat het nieuwe toeristenseizoen start.

 

Villa GaGa en Camp GaGa

Wij hebben 2 opvang faciliteiten. Reden van de splitsing is dat we gemiddeld 80 honden onder onze vleugels hebben en dit is te veel voor één locatie. Dit zijn:

  • Villa GaGa voor onze honden die speciale zorg nodig hebben, de pups en honden die om welke reden dan ook niet plaatsbaar zijn (vooral voor deze laatste groep proberen we een huiselijke omgeving te creëren). Bij Villa GaGa is een woonhuis, waar onze oprichter en spil Gerbien woont.
  • Camp GaGa de locatie voor onze volwassen honden die goed in een roedel kunnen functioneren.

 

Meer over Villa GaGa

Villa GaGa is de locatie waar onze oprichter Gerbien Fricke woont met een aantal honden, voornamelijk niet bemiddelbare honden. Denk dan aan zeer angstige, zieke en / of oude honden. Hieraan grenst een oude paardenstal met geïmproviseerde hondenrennen waar onze pups en een aantal jong volwassen honden verblijven. Dit is ook de plek waar de meeste honden als eerste binnenkomen, als ze gevonden of achtergelaten zijn. Vanuit hier stromen ze door naar een passende plek.

Het aantal honden die in Villa GaGa verblijven zijn in december 2022 rond de 50 honden.

 

Lees onze reis 

In 2018 hebben we een grote fundraiser gehouden voor de herplaatsing van onze volwassen honden, waarbij we ongeveer 30.000 euro hebben opgehaald om Camp GaGate realiseren. De reden was dezelfde – de toenmalige locatie was dicht bij huizen en veroorzaakte overlast en klachten.

Op deze locatie van onze opvang, Camp GaGa, vangen we gemiddeld 40 honden op. Wij beheren en runnen deze locatie zelf.

 

En nu STAGE 2 – een nieuwe opvang voor onze puppy’s en special needs honden

Nu onze volwassen honden op een goede plek zitten, gaan we de tweede fase van fundraising in: de verhuizing van Villa GaGa. Villa GaGa, de thuisbasis van onze puppy’s en “special needs” honden, evenals van Gerbien, onze oprichter, moet verhuizen. In Villa GaGa vangen we ook nog eens zo’n 40 honden per keer op.

 

GaGa Animal Care heeft een V.I.P sponsorprogramma

Om te zorgen dat wij onze werkzaamheden kunnen voortzetten hebben wij een sponsorplan opgezet. We zoeken sponsoren voor het doneren van geldbedragen, zodat wij kunnen overgaan tot de aankoop van een nieuw Villa GaGa.

Ons team wil graag iets terug doen voor jouw gift. Wij gaan graag in gesprek om dit te bespreken. Ga naar: V.I.P Sponsor Programma

Meer lezen