Geen onderdeel van een categorie

Naam: Ganges 
Geslacht: reu (niet gecastreerd i.v.m. leeftijd)
Geboortedatum: ca. mei 2022 

Schouderhoogte: ca. 25 cm (22 augustus) 
Gewicht: ca. 4,2 kg (22 augustus) 

Verblijfplaats: Ganges verblijft nu nog op Lesbos, maar kan binnenkort naar Nederland komen.

Ganges is samen met 11 andere pups gedumpt bij onze opvang voor volwassen honden op Lesbos.

Ganges speelt graag met de andere pups in de roedel. Hij is sociaal en vindt aandacht fijn. Hij is (op Lesbos) een rustige pup met een gemiddeld energieniveau.

Ganges heeft een ruwharige vacht.

De ouders van deze pups zijn onbekend. We kunnen daarom geen juiste inschatting en/of garantie geven over de verwachte schofthoogte van deze pups.

De totale adoptiebijdrage (incl. tuigset en reiskosten) voor een NIET geneutraliseerde hond bedraagt €425,-

De totale adoptiebijdrage (incl. tuigset en reiskosten) voor een WEL geneutraliseerde hond bedraagt €525,-

We hanteren een zorgvuldige adoptieprocedure met uitgebreide telefonische intake en een huisbezoek vooraf. Zowel tijdens de optieperiode als na de definitieve adoptie bieden wij een (intensief) nazorgtraject.

Uit veiligheidsoverwegingen en voor het gemak van onze adoptanten en gastgezinnen, wordt bij adoptie van een hond standaard een complete set goed passend tuig geleverd. Hiervoor betaalt u onze kostprijs van €35, u hoeft zelf dus wat dat betreft niets meer aan te schaffen.

Bij honden rechtstreeks uit het buitenland heeft u een optieperiode van maximaal 2 weken. Na afronding van de adoptieprocedure (intake en huisbezoek) dient een aanbetaling van €100,- te worden voldaan, waarna de hond in afwachting van zijn/haar reis naar Nederland definitief voor u gereserveerd zal worden. De restantbetaling geschiedt pas als u binnen de optieperiode heeft beslist dat de hond bij u blijft.

De aanbetaling ad €100,- is NIET-restitueerbaar! Mocht u voor de komst van de hond of tijdens de optieperiode afzien van adoptie, dan zal de aanbetaling ten goede komen aan onze sterilisatieprojecten op Lesbos. Indien tijdens de optieperiode niet tot adoptie wordt overgegaan, blijft de hond wel voor onbepaalde tijd bij u in opvang totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

Uiteraard stellen wij hoge eisen aan de gezondheid van de honden die naar Nederland komen: ze voldoen allemaal aan de wettelijke eisen (chip, paspoort, Rabiës-vaccinatie), daarnaast hebben ze ALLE benodigde cocktail-entingen gehad en zijn tevens getest op Ehrlichia, Anaplasma en hartworm. Onze honden die op het moment van reizen zes maanden of ouder zijn, zijn geneutraliseerd en getest op Leishmania (honden jonger op Leishmania testen heeft geen nut vanwege in het bloed aanwezige antistoffen van de moeder).

Bij interesse in één van onze honden verzoeken wij u om het interesseformulier op onze website volledig in te vullen: https://gagaanimalcare.com/aanvraagformulier/

Honden worden NIET gereserveerd voor vakanties, ziekenhuisopnames, verbouwingen, verhuizingen, etc.