Steun Gaga Animal Care

GaGa Animal Care Nederland is een vrijwilligersorganisatie die slechts draait op een enorm hart voor dieren. Wij streven niet naar winst, maar hebben desondanks genoeg geld nodig om dieren te kunnen blijven redden.


Wanneer u besluit GaGa Animal Care financieel te steunen, zijn wij daar heel erg dankbaar voor. Wij zullen u dan ook op de hoogte houden van wat er precies met uw geld gebeurt. Voorbeelden van investeringen zijn het betalen van een dierenartsrekening, het kopen van voer, castratie en sterilisatie en het betalen van plek op een vlucht waarmee een hond naar Nederland kan komen.


Naast een eenmalige donatie kunt u GaGa Animal Care ook blijvend steunen. U kunt dan voor een minimaal bedrag van €5,- per maand lid worden van Friends of GaGa. Het gehele bedrag dat uit deze donaties voortkomt, wordt besteed aan de honden die vanwege ouderdom of ziekte helaas niet meer plaatsbaar zijn en daarom in de opvang op Lesbos blijven. Meer informatie over Friends of GaGa is binnenkort ook op deze website te vinden.


Natuurlijk kunt u ons ook, in plaats van een financiële donatie, een andere donatie sturen in de vorm van materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld kunststof transportbenches, anti-vlooien pipetten, riemen en tuigjes. Alles wat u kwijt kunt en wilt, komt bij ons altijd van pas!

Stichting GaGa Animal Care is een ANBI stichting. Donaties zijn aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. Zie de website van De Belastingdienst voor meer informatie

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Straat

Postcode

Plaats

Land

Bericht

Bedrag *