Veel honden kunnen niet direct in een adoptiegezin worden opgenomen. Dit is simpelweg, omdat ze nog niet geadopteerd zijn en soms omdat een hond nog niet “adoptieklaar” is. Deze honden komen dan in een gastgezin terecht. Om GaGa Animal Care Nederland te helpen, kunt u een gastgezin worden. Dit is een gezin dat voor de hond zorgt in de periode tot de adoptie. De hond kan in een gastgezin wennen aan het leven met mensen en kan veel nieuwe dingen leren. Vaak zijn deze honden alleen gewend aan het leven op straat, aan een ketting of in een asiel. Sommige honden kunnen zich snel aan de nieuwe situatie aanpassen, maar bij anderen kan dat wat langer duren.

Als gastgezin heeft u ook veel invloed tijdens de adoptie. U weet het meeste over het gedrag van de hond, en kunt daarmee ook goed inschatten op welke van de kandidaten de hond het beste aansluit. Gastgezin zijn is een vrijwillige actie, maar u krijgt er enorm veel liefde en voldoening voor terug!

Als gastgezin bent u niet verplicht de hond zelf van het vliegveld te halen. Indien nodig kan GaGa Animal Care een gastrijder regelen. Eventuele reiskosten worden vergoed, evenals kosten voor de dierenarts, mocht er onverhoopt iets met de hond gebeuren. Wanneer u bij GaGa Animal Care Nederland gastgezin wilt worden of gewoonweg meer informatie wenst,  kunt u ons een mail sturen of bellen naar onze coördinator gastgezinnen Tamara Vinkesteijn