Honden 1-5 jaar

Naam: Kees
Geslacht: reu (gecastreerd)
Geboortedatum: ca. 2015

Schouderhoogte: ca. 38 cm
Gewicht: ca. 12 kg

Verblijfplaats: Kees zit nu nog in onze opvang op Lesbos, maar kan binnenkort naar Nederland komen.

Kees is gevonden in het plaatsje Parakila op Lesbos.

Kees is een vriendelijke, sociale, rustige en zachtaardige hond. Hij kan goed met de andere hondjes in de roedel overweg, maar gaat ook regelmatig zijn eigen gangetje. Hij houdt van menselijk gezelschap en geniet van aandacht en knuffelen.

– UPDATE/AANPASSING ADOPTIEPROCEDURE I.V.M. HET CORONAVIRUS –
Wij kunnen mededelen dat tot nader order ALLE vluchten vanaf Lesbos tot zeker 20 april 2020 geannuleerd zijn en er tot die tijd geen honden naar Nederland kunnen komen. Wel kunnen we beloven dat, zodra er weer mogelijkheden zijn, we zoveel mogelijk honden ZELF gaan ophalen. Wij willen benadrukken dat we vanuit Nederland in de tussentijd doorgaan met het promoten van honden en dat de bemiddeling van honden ook gewoon doorgaat. Na positieve intakes zullen we de zogenoemde huisbezoeken – als voorlopig alternatief – t.b.v. screening via beeldbellen doen. Nadat een procedure positief is afgerond, zal de hond voor jou gereserveerd worden. We kunnen dus helaas nog geen definitieve datum noemen voor de aankomst in Nederland. Aan gastgezinnen van en kandidaten voor honden in Nederland vragen we m.b.t. kennismakingen en overdrachten ook speciale maatregelen in acht te nemen.

Bij honden rechtstreeks uit het buitenland heeft u een optieperiode van 2 weken. De definitieve plaatsingsovereenkomst en betaling geschieden pas als u heeft beslist dat de hond bij u blijft.

Uiteraard stellen wij hoge eisen aan de gezondheid van de honden die naar Nederland komen: ze voldoen allemaal aan de wettelijke eisen (chip, paspoort, Rabiës-vaccinatie), daarnaast hebben ze ALLE benodigde cocktail-entingen gehad en zijn tevens getest op Ehrlichia, Anaplasma en hartworm. Onze honden die op het moment van reizen zes maanden of ouder zijn, zijn geneutraliseerd en getest op Leishmania (honden jonger op Leishmania testen heeft geen nut vanwege in het bloed aanwezige antistoffen van de moeder).

De adoptiebijdrage voor een NIET gecastreerde/gesteriliseerde pup is €275 en voor een WEL gecastreerde/gesteriliseerde pup/hond is de tegemoetkoming in de kosten €350

We hanteren een zorgvuldige adoptieprocedure met uitgebreide telefonische intake en een huisbezoek vooraf.

Heb je interesse in deze hond of heb je vragen over de adoptieprocedure, mail dan naar info@gagaanimalcare.com of bel/WhatsApp naar 06-26260707 of 06-26623150. Anonieme nummers worden echter NIET opgenomen. Bij schriftelijke interesse vernemen wij graag wat basisinformatie over je thuis-, woon-, leef-, werk-, en gezinssituatie en of er andere huisdieren aanwezig zijn. Honden worden NIET gereserveerd voor vakanties, ziekenhuisopnames, verbouwingen, verhuizingen, etc.

Uit veiligheidsoverwegingen en voor het gemak van onze adoptanten en gastgezinnen, wordt bij adoptie van een hond standaard een complete set goed passend tuig geleverd. Hiervoor betaalt u onze kostprijs van €30, u hoeft zelf dus wat dat betreft niets meer aan te schaffen. Het genoemde bedrag zal apart vermeld worden in de plaatsingsovereenkomst.