Honden 5+ jaar

Naam: Freddy
Geslacht: reu (gecastreerd)

Geboortedatum: ca. 2011

Schouderhoogte: ca. 29 cm
Gewicht: ca. 8 kg
Verblijfplaats: Freddy logeert momenteel nog bij een gastgezin op Lesbos, maar kan binnenkort naar Nederland komen.

Freddy heeft 3 pootjes, maar dat belemmert hem totaal niet!

Freddy heeft de eerste 6 jaar van zijn leven in zijn uppie opgesloten gezeten in een tuin. Nadat hij gered werd uit deze vreselijke en eenzame omstandigheid, kwam hij onder onze vleugels en verhuisde hij naar Camp GaGa. Hier leefde Freddy behoorlijk op, maar omdat hij een vreemd scheefgegroeid voorpootje had, een oude verkeerd gegroeide breuk, bleek al gauw dat hij vaak pijn had. We mochten niet altijd aan zijn pootje zitten en hij had heftige pijnreflexen als één van de andere honden er per ongeluk tegen aan stootte. We besloten dat amputatie de beste, snelste en hondvriendelijke oplossing was. Na de operatie mocht hij bij ‘Cat Monika’ herstellen. Hij loopt en springt weer in het rond en heeft het prima naar zijn zin tussen de 50 katten, maar Freddy droomt van een eigen huis waar hij de volle aandacht krijgt die hij verdient.

Bij honden rechtstreeks uit het buitenland heeft u een optieperiode van 2 weken. De definitieve plaatsingsovereenkomst en betaling geschieden pas als u heeft beslist dat de hond bij u blijft.

Uiteraard stellen wij hoge eisen aan de gezondheid van de honden die naar Nederland komen: ze voldoen allemaal aan de wettelijke eisen (chip, paspoort, Rabiës-vaccinatie), daarnaast hebben ze ALLE benodigde cocktail-entingen gehad en zijn tevens getest op Ehrlichia. Onze honden die op het moment van reizen 6 maanden of ouder zijn, zijn geneutraliseerd en niet alleen getest op Ehrlichia, maar ook op Leishmania (honden jonger op Leishmania testen heeft geen nut vanwege in het bloed aanwezige antistoffen van de moeder).

De adoptiebijdrage voor een NIET gecastreerde/gesteriliseerde pup is €275 en voor een WEL gecastreerde/gesteriliseerde pup/hond is de tegemoetkoming in de kosten €350

We hanteren een zorgvuldige adoptieprocedure met uitgebreide telefonische intake en een huisbezoek vooraf.

Heb je interesse in deze hond of heb je vragen over de adoptieprocedure, mail dan naar info@gagaanimalcare.com of bel naar 06-26260707. Anonieme nummers worden echter NIET opgenomen. Bij schriftelijke interesse vernemen wij graag wat basisinformatie over je thuis-, woon-, leef-, werk-, en gezinssituatie en of er andere huisdieren aanwezig zijn. Honden worden NIET gereserveerd voor vakanties, ziekenhuisopnames, verbouwingen, verhuizingen, etc.

Uit veiligheidsoverwegingen en voor het gemak van onze adoptanten en gastgezinnen, wordt bij adoptie van een hond standaard een complete set goed passend tuig geleverd. Hiervoor betaalt u onze kostprijs van €30, u hoeft zelf dus wat dat betreft niets meer aan te schaffen. Het genoemde bedrag zal apart vermeld worden in de plaatsingsovereenkomst.