Doneer voor voer Week & Win een exclusive GaGa shirt!

Onderstaand de 2 voorbeelden van GaGa shirts die we weggeven bij onze Winactie.


We organiseren zondag 8 september 2024 in Lopik weer een Benefiet concert van Alexander Broussard!

Ga hier naar de Ticketlijn: https://bit.ly/GaGa-Benefiet2024

Alexander Broussard is het trotse baasje van een Griekse hondje, onze eigen GaGa Ambassadeur én een zanger met een geweldige stem!

We organiseren voor de 2e keer een Benefiet concert waarbij de opbrengst volledig naar de honden van GaGa Animal Care gaat.

Over Alexander – My Own Songs

Tour ’24/’25 In de afgelopen decennia heeft Alexander Broussard zijn reputatie als muzikale duizendpoot meer dan waargemaakt. Als frontman van The Billy Joel Experience tourt hij inmiddels alweer zeven jaar langs alle theaters in Nederland en voor de succesvolle tribute act staan voor komend jaar ook optredens geboekt in Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten, IJsland en Zuid Afrika.

Tegelijkertijd staat er een theatertour in de startblokken met de nieuwe show “le Canzoni Italiane” en lopen er incidentele zijprojecten zoals “Elvis Presley’s Aloha From Hawaii” en een reeks concerten met The New Gospel Sensation.

Vanaf zomer ’24 start Alexander, parallel aan alle cover-projecten, een tour van concerten met uitsluitend eigen werk: “My Own Songs” – Tour ’24/’25. De singer/songwriter brengt tijdens deze shows een bloemlezing van repertoire dat hij schreef voor zijn drie solo albums, voor verschillende bands en projecten en liedjes speciaal voor deze tour geschreven.

De (pop)muziek van Alexander’s hand is uiterst divers, met allerlei invloeden van rock tot jazz, van folk tot funk, van pop tot country, maar heeft als rode draad dezelfde passie als waarmee hij al zijn projecten brengt.

Trio: The Semi Acoustic Edition Deze bezetting (vox/keys, drums, sax) kan uitstekend ingezet worden in kleine theaters, kleine clubs, muziekcafé’s, kleine festivals. Alexander speelt niet alleen de toetsen maar speelt ook de baspartijen (linkerhand) bij de kleiner gearranngeerde liedjes. Samen met de drums vormt hij een goede basis om de zang en de saxpartijen overheen te laten vloeien.

De setlist bestaat uit prachtige luisterliedjes maar zeker aangevuld met swingend uptempo materiaal.

Om een idee te krijgen van het repertoire:

“Must Be The Smile”: https://www.youtube.com/watch?v=S038sXEIxfk

“Angel Baby”: https://www.youtube.com/watch?v=CH2HJjFCmsk “

Cittá d’Amore”: https://www.youtube.com/watch?v=pPMoD1J87AE

Praktisch

Het wordt een informeel zitconcert in een intieme setting. Dus bestel tijdig entreetickets!

Datum: 8 september 2024

Locatie: in ’t Witte Paard in Lopik

Zaal open: 14:30 uur

Aanvang: 15:30 uur

Einde: ca. 18:00 uur

Ticketprijs: €20 (plus 1 euro boekingskosten per ticket)

Mogelijkheid voor diner na het concert

Download hier het Menu.

Dit diner wordt na het concert geserveerd in het eetcafé.

Opgave kan via:

info@inhetwittepaard.nl

Let op: 3 dagen van te voren reserveren.

Juli 2023 GaGa Benefiet concert 3 december!

 

Tickets: TICKETS BESTELLEN [klik op tickets bestellen] 

GaGa Benefietconcert op 3 december 2023 door Alexander Broussard & Friends: “Le Canzoni Italiane”

In tegenstelling tot wat men zich voorstelt bij een Grieks eiland, zijn de winters op Lesbos heel nat en koud en daardoor elk jaar weer extra zwaar voor de honden. Juist in een periode dat er weinig doorstroom is en de kosten voor voer en medische zorg toch doorgaan.

Alexander Broussard is de trotse adoptant van een ex-zwerfhond van Lesbos en ambassadeur van GaGa Animal Care. De voltallige band van “Le Canzoni Italiane” zet zich belangeloos in om de honden in GaGaLand die vreselijke winter door te helpen! Van Ramazzotti tot Pavarotti, van Zucchero tot Bocelli, van traditionals tot pop: het komt allemaal voorbij in deze voorstelling waar vuur en melancholie elkaar omarmen. Meer informatie over Alexander Broussard: https://www.alexandermusic.nl

Alexander laat zijn zang en toetsenspel begeleiden door:

Marcello Briganti – bas

Freek Volkers – gitaar

Ed Volkers – drums

Ariënne Groenewoud – zang

Sendi Wessel – saxofoon

De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan Stichting GaGa Animal Care. De lokatie wordt kosteloos beschikbaar gesteld – bedankt hiervoor Muziekcentrum The Box in Katwijk (zie info: https://www.muziekcentrumthebox.nl)

Het belooft een te gek samenzijn te worden, DE gelegenheid ook om adoptanten, gastgezinnen en Team GaGa te ontmoeten. Er is een stand met leuke GaGa-gadgets en er zal beeldmateriaal vanuit GaGaLand vertoond worden.

Het wordt een informeel staconcert in een intieme setting met maximaal 150 aanwezigen. Dus bestel tijdig entreetickets!

Datum: 3 december 2023

Locatie: the Box in Katwijk

Zaal open: 14:30 uur

Aanvang: 15:30 uur

Einde: ca. 18:00 uur

Ticketprijs: €20 (plus 1,21 boekingskosten per ticket)

** Tickets: TICKETS BESTELLEN [klik op tickets bestellen] **

In de nabijheid van The Box is voldoende parkeergelegenheid, maar ook is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Juli 2023 – Brand in de opvang op Lesbos

DOOR HET OOG VAN DE NAALD ….
…. dat geldt voor onze honden op hot GaGa!
Gisteravond heeft het land naast het camp door nog onbekende oorzaak vlam gevat en dit is overgeslagen naar ons land. Gelukkig werd de brand opgemerkt, zijn de hulpdiensten gealarmeerd en was de brandweer snel ter plaatse. Hierdoor is de brand wonder boven wonder net op tijd geblust – vlak voordat het de hondenrennen bereikte! Helaas hebben we wel wat materiele schade, maar het had natuurlijk heel veel erger kunnen aflopen! Die nachtmerrie is ons bespaard gebleven…
De schrik zit er goed in. Maar we beseffen ook dat we heel veel geluk gehad hebben!
Wij zijn de (vrijwillige) brandweer oneindig dankbaar voor hun heldhaftige optreden, zij hebben heel veel hondenlevens gered. Maar ook de spontane hulp van diverse locals was fantastisch!
 

Mei 2023 – Onze honden zijn verhuisd naar Puppyland!

Update project een nieuwe Villa GaGa – We hebben het gedaan!!!
😊 29 van onze hondjes:
SPONDAS EDDIE ATHINA EBONY VESTA AYRIN ANDREI DUDE BASSIE RALOU DINA BONNIE LOKI PIPPA IKE VITA PORTIA MERRY HOLLY EVE JINGLE BELL RUDOLF G.JACK FENNA MELIOS NOELLE JAMES & DARCY zijn verhuisd naar hun nieuwe huis😊
We hebben ongelooflijk hard gewerkt om hun onderdak voor te bereiden. Door afspraken met het hotel naast de ‘oude’ Villa GaGa stonden we onder flinke tijdsdruk om dit voor 1 mei te realiseren. Gelukkig hadden we veel hulp! Er zijn nog genoeg klussen die gedaan moeten worden – maar de pups en honden zijn op hun nieuwe plek!
Sommigen van hen begonnen meteen hun nieuwe thuis te verkennen, kwispelend en met een grote glimlach op hun gezicht, maar er zijn ook een paar behoorlijk bange honden, die nog wat langer nodig zullen hebben…
 
Voor nu gaan we onze puppyopvang afmaken. En we gaan de eerste fase in van de bouw van de nieuwe Villa GaGa – met een veilige ruimte voor onze honden met speciale behoeften die bij Gerbien zullen blijven wonen. Dit is een enorme klus die langer gaat duren, dus deze zomer blijven Gerbien en haar bende in de oude Villa GaGa.
 
We hebben nog zo’n 25.000 euro nodig om dit project te realiseren. Ga naar bit.ly/gagafundraiser om erachter te komen hoe je ons kunt steunen.
Bedankt voor je ondersteuning!!!


Sept 2022 – GaGa Animal Care is 1 september 2022 gestart met een fundraising

Villa GaGa – de thuisbasis van onze puppy’s en “special needs” honden – moet verhuizen! Door het toenemend aantal honden onder onze hoede, krijgen omwonenden en hotels te maken met toenemende overlast. Onze opvang lokatie moet verhuizen. Wij zijn voornemens een nieuw stuk land te kopen voor onze pups, “special needs” honden en Gerbien (de oprichtster) zelf. Lees meer:

GAGA IS OP ZOEK NAAR ERVAREN GASTGEZINNEN

Bijna alle honden en pups die bij onze opvang op Lesbos binnenkomen zijn aanvankelijk in shock. We geven ze de tijd en ruimte om aan de nieuwe situatie te wennen en wonder boven wonder herstellen de meeste honden zich snel.
Als ze genoeg zelfvertrouwen hebben gaan we met ze oefenen aan de lijn, met ze wandelen en ze voorbereiden op hun adoptie.
Maar sommige honden hebben een langere weg te gaan – hun rugzak zit te vol…
Dan komen ze in opvang bij één van onze vrijwilligers op Lesbos, waar intensief met ze “gewerkt” wordt tot we het gevoel hebben dat ze klaar zijn voor de volgende stap.
Dan nog komt het voor dat we niet kiezen voor een directe adoptie. De reis naar Nederland heeft zo’n impact dat de honden stappen terug kunnen doen. Dit geldt voor elke hond, maar voor onze zorgenkindjes betekent het dat ze bijna weer van voor af aan moeten gaan opbouwen. Daarvoor is tijd en rust nodig.
Voor deze lieverds zoeken we gastgezinnen die ervaring hebben met het socialiseren van honden met een te volle rugzak.
Dit betekent echt een commitment voor een langere periode – een aantal weken, enkele maanden, een half jaar, een jaar – net zolang tot de hond er klaar voor is, zonder tijdsdruk. Want het laatste wat we willen is dat deze honden moeten ‘hoppen’, ze hebben stabiliteit nodig.
En het betekent dat je veel thuis bent en bereid bent om veel tijd en energie in onze GaGa te steken.
Wat ze nodig hebben verschilt per hond, daarom hebben we ook een zorgvuldige selectieprocedure voor onze gastgezinnen.
Want, zoals jullie hopelijk weten, nemen we onze belofte ‘We will do all we can to keep you safe and happy’ heel serieus!!!
❤🧡💛💚💙💜
Voor meer informatie kun je bellen/whatsappen naar Sascha 0629118578

 

 UPDATE JANUARI 2021

”Lieve vrienden,
Dagelijks krijgen we verzoeken van over het hele eiland om pups, moeders met pups, oude honden, jonge honden, groot en klein op te vangen.
We proberen te helpen wanneer we maar kunnen, vaak met slapeloze nachten omdat de foto’s in ons hoofd blijven hangen…
Om verschillende redenen kunnen we de komende periode echter geen nieuwkomers van elders opnemen, behalve de honden die al op onze wachtlijst staan – natuurlijk laten we die niet in de steek!
Omdat we parvo hadden, zijn twee van onze puppypens besmet en blijven ze de komende 6 maanden gesloten. Om er zeker van te zijn dat de pups veilig zijn, stoppen we alleen volledig gevaccineerde pups in de andere 2 puppypens. Alle nieuwe niet-gevaccineerde pups gaan naar onze pleeggezinnen totdat ze klaar zijn om naar de puppystal te komen – en deze pleeggezinnen zijn constant vol…
Ook het feit dat we sinds enkele maanden de enige actieve hondenopvang in de omgeving zijn, legt een enorm gewicht op onze schouders, er worden meer honden en pups gedumpt bij GaGa.
Zoals je wellicht hebt gezien, zijn we er ondanks alle obstakels toch in geslaagd om veel honden en pups naar Nederland te sturen.
Het wordt steeds moeilijker en ingewikkelder.
Omdat het onmogelijk is om vluchtbegeleiders te krijgen, vliegen leden van ons team op en neer, doen COVID-tests, sneltests, verblijven in quarantaine in hotelkamers enz.
Het moet echter gebeuren – de honden moeten naar hun nieuwe huis vliegen en we moeten ruimte creëren voor de oneindige stroom nieuwkomers.
Volgende week hebben we nog een vlucht, maar daarna hebben we een langere periode zonder vluchten.
De complicaties bij het krijgen van honden naar het buitenland (binnenlandse en internationale vluchten worden voortdurend geannuleerd) is ook een van de belangrijkste redenen waarom we besloten om in de nabije toekomst onze honden alleen naar Nederland te sturen. We houden jullie op de hoogte als de situatie is veranderd.
Dus wees geduldig – als we zeggen dat we geen honden of pups kunnen opnemen, wil dat nog niet zeggen dat we dat niet willen, het betekent echt dat we niet kunnen…”
 
With ❤️ from GaGaLand
❤🧡💛💚💙
 
 

OVERVIEW 2020

”New Years Eve in GaGaLand…

As always spending the night at home with the dogs
No fireworks here
Villa GaGa is sleeping
Today, this years last new friends arrived:
2 pups and 1 adult boy,
yesterday we had 5 new pups – at this moment we have 69 dogs and pups under our wings
… what a year it was …
In 2020 we welcomed 264 new dogs and pups
… and I don’t know how we did it, but we managed to rehome an incredible amount of dogs
With hardly any flight escorts and flights being cancelled, members of our team were flighing up and down, having covid tests, and bringing our Gaga’s to their new families – 238 dogs were adopted (at this moment 9 are being fostered in the Netherlands)
Unfortunately we only had one neutering program in spring, but members of our local Gaga team were actively involved in neutering projects with local vets – and everything is prepared for the next TNR: as soon as possible our vet team will come!
I want to thank everyone who has supported us, all of you who have worked like crazy saving and improving the lives of our Gaga’s, these beautiful creatures who deserve all the love in the world
I wish you all a good year in which hope and love conquers
With ❤🧡💛💚💙💜 from GaGaLand”
~ Gerbien

 

With ❤🧡💛💚💙💜 from GaGaLand

 

KOM JIJ OOK NAAR EEN GAGA-WANDELING? 

I.v.m. de coronamaatregelen staat er tot op heden geen nieuwe wandelingen op de planning. De agenda voor 2021 wordt bijgewerkt als het weer verantwoord is om met een grotere groep samen te komen.

Je hoeft je van te voren niet aan te melden – je kunt gewoon komen. De wandelingen starten om 12 uur en we verzamelen rond 11:30, tenzij anders vermeld. Ook niet GaGa’s zijn natuurlijk welkom! Afhankelijk van de gelegenheid kun je na de  wandeling nog blijven voor een kop koffie/thee of lunch (op eigen kosten). Vragen? Neem dan contact met ons op.

 

23 MEI 2020 – GAGA IN DE KRANT

 

 

28 APRIL 2020

”Lieve vrienden,

Ik weet dat sommigen van jullie zich afvroegen wat hier aan de hand was en wanhopig wachtten op updates …

De video zegt het allemaal …

Tijdens en na onze TNR-week hadden we ongelooflijk veel nieuwe honden en pups.

En toen raakte het ons – de eerste pups werden ziek …

Meteen maakten we een kleine kliniek in het appartement van een vriend, waar ik de komende 4 weken dag in dag uit probeerde om hun leven te redden – terwijl de helden van mijn team de rest van GaGaLand op de been hielden.
Bedankt Aylin, Beppie, Anzela, Kath, Bo, Aliene en Kati – jullie zijn de besten !!!

Het was als een nare droom, maar godzijdank is het nu voorbij.
Onze baby’s zijn weer veilig, ze spelen, eten en zijn blij alsof er niets is gebeurd …

En nu bereiden we ons voor op de zomer.
Niemand van ons weet wat er gaat gebeuren, maar we hopen jullie allemaal snel te zien !!!

Met ❤️❤️❤️ van GaGaLand”

❤️🧡💛💚💙💜

18 APRIL 2020

De afgelopen weken is er een groeiende vraag naar (adoptie)honden.

Het plan om een hond aan te schaffen is natuurlijk super leuk! Zeker nu je als gevolg van de coronacrisis waarschijnlijk veel thuis zit en het mooie lenteweer uitnodigt voor heerlijke wandelingen. Maar weet waar je aan begint! Het aanschaffen van een hond is een langetermijnplan. JIJ bent verantwoordelijk voor jouw nieuwe gezinslid, een hondenleven lang, ook straks in jouw (nieuwe) normale (uithuizige werkzame) leven waarbij je hond ineens (te)veel alleen thuis zal moeten blijven.

Een goede bemiddelende stichting zal je helpen om niet een ondoordachte impulsieve, maar wel een zorgvuldige afweging te maken. Zodat ook straks na deze quarantaineperiode jij én de hond nog jaren gelukkig samen kunnen zijn.

Helaas lopen momenteel alle stichtingen die dieren uit het buitenland bemiddelen tegen hetzelfde gigantische probleem aan: de dieren kunnen niet naar Nederland komen! Vanwege het uitblijven van vluchten en gesloten landsgrenzen kunnen ook onze GaGa’s niet op zeer korte termijn van Lesbos naar Nederland reizen. Een afschuwelijke situatie voor de honden en alle betrokkenen! En niemand weet hoe lang dit nog gaat duren, het is en blijft voorlopig onzeker. Echter, hierin schuilt nog een bijkomend gevaar: KIEZEN VOOR DE GEMAKKELIJKE WEG DOOR HET AANSCHAFFEN VAN EEN PUP/HOND VIA EEN MALAFIDE FOKKER OF HANDELAAR!

Namens al die 2e kans honden die in het buitenland wachten op een veilig thuis, vragen wij: HEB ALSJEBLIEFT GEDULD EN WACHT OP EEN RESCUE HOND🙏🏼 Laat je niet verleiden om nu gauw een hond aan te schaffen bij een malafide fokker of handelaar, hiermee houd je veel dierenleed in stand. Laat de buitenlandse “rescue honden” niet nog meer slachtoffer worden van dit vreselijke virus!

Wij snappen dat het heel veel gevraagd is om voor onbepaalde tijd te moeten wachten op dat nieuwe gezinslid waarnaar zo wordt verlangd. Wij vanuit GaGa kunnen maar 1 belofte doen: zodra het mogelijk is gaan WIJ ZELF de honden ophalen. We gaan dus NIET wachten totdat vluchtbegeleiders zich gaan melden, want de vakantievluchten zullen later op gang komen en hebben zeer beperkte beschikbaarheid voor honden in het ruim.

Mocht je nog vragen hebben n.a.v. bovenstaande, dan kun je contact opnemen met Annelies, tel. 0626260707

 

LESBOS – 20 MAART 2020

Een overvolle opvang, vrijwilligers en stagiaires die noodgedwongen terug moeten vliegen naar Nederland, medische tegenvallers en onzekere doorstroom door de stagnatie van vluchten, terwijl nieuwe hulpeloze hondjes binnen blijven stromen in de opvang. Dit zorgt voor een enorm ruimtegebrek en veel te weinig handen.

De wereld lijkt stil te staan, terwijl het team van GaGa Lesbos overuren draait om de vele honden in de opvang te verzorgen.

‘’Het komt goed met geluk, vertrouwen en een beetje moed!’’

Met in totaal meer dan 70(!) honden en pups in de opvang is het voor GaGa Lesbos een erg zware tijd. Er moeten heel wat maagjes gevuld worden en daarom zorgen we ervoor dat er een extra voorraad voer ingeslagen wordt. Doordat er geen doorstroom naar Nederlands plaatsvindt, heeft GaGa extra veel kosten aan (preventieve) medische zorg. Afgelopen week werd er achter de schermen bij GaGa Animal Care Nederland keihard gewerkt om nog zoveel mogelijk honden naar Nederland te krijgen, maar tevergeefs. Veel vluchten worden gewijzigd en/of geannuleerd en we bereiden ons voor op het ergste.

Hoe dan ook, GaGa gaat door! We roeien met de riemen die we hebben en zullen moeten wachten tot de situatie in de wereld weer wat stabieler wordt. Dan gaan we vanuit Nederland weer knallen en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze GaGa’s een enkeltje geluk naar Nederland krijgen en dat de reeds geadopteerde honden in de armen van hun nieuwe baasjes gesloten kunnen worden.

Financieel is het voor GaGa een onzekere tijd. Vooral nu we niet kunnen garanderen wanneer de hondjes het eiland kunnen verlaten, en zij tot die tijd eten, zorg en medicatie nodig hebben, terwijl de adoptiebijdragen – waarmee GaGa weer nieuwe hondjes kan helpen – uitblijven. Zodra er weer mogelijkheden zijn en het verantwoord is, hopen we extra vluchten te kunnen boeken om zelf onze hondjes naar Nederland te halen, zodat de doorstroom op Lesbos weer op gang kan komen en er weer plaats is voor nieuwe ex-zwervertjes.

🐾 HELP JIJ ONS HELPEN? 🐾

Dat kan door een eenmalige of periodieke donatie:

– Maak zelf periodieke overschrijving/overboeking aan bij je eigen bank en kies je eigen bedrag dat je maandelijks (of een andere frequentie) wilt overmaken. Onze gegevens: NL 78 BUNQ 2206 2890 75, GaGa Animal Care, zet bij omschrijving ‘Crisis-steun GaGa Lesvos.

GaGa Animal Care Nederland zou jou willen vragen om eens te overwegen om in de toekomst als (eenmalig) gastgezin te fungeren, zodat we de hondjes – die hopelijk weer snel naar Nederland kunnen reizen – een stapje dichter bij hun geluk kunnen brengen. Bij vragen of interesse kun je bellen/WhatsAppen naar Tamara 0634565830 of Katinka 0622979522.

GaGa wil alvast alle betrokkenen bedanken voor de hulp en steun!

❤️🧡💛💚💙💜

HET CORONAVIRUS EN GAGA

🌈 ‘’Wie de regenboog wil zien, moet de regen trotseren’’ 🌈

Wij kunnen mededelen dat tot nader order ALLE vluchten vanaf Lesbos tot zeker eind mei 2020 geannuleerd zijn en er tot die tijd geen honden naar Nederland kunnen komen. Wel kunnen we beloven dat, zodra er weer mogelijkheden zijn, we zoveel mogelijk honden ZELF gaan ophalen.

Wij willen benadrukken dat we vanuit Nederland in de tussentijd doorgaan met het promoten van honden en dat de bemiddeling van honden ook gewoon doorgaat. Na positieve intakes zullen we de zogenoemde huisbezoeken – als voorlopig alternatief – t.b.v. screening via beeldbellen doen. Nadat een procedure positief is afgerond, zal de hond voor jou gereserveerd worden. We kunnen dus helaas nog geen definitieve datum noemen voor de aankomst in Nederland.

‘’We houden even afstand tot we weer samen kunnen zijn’’

Ook GaGa neemt haar verantwoording en zal de geplande GaGa-wandelingen voorlopig uitstellen totdat het weer verantwoord is om samen te komen in grotere groepen. Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit om dan onze GaGa’s en hun baasjes weer terug te zien in verschillende delen van het land. Nieuwe data voor de uitgestelde wandelingen zullen later – in afwachting van de gebeurtenissen in het land – bekend worden gemaakt.

Aan gastgezinnen van en kandidaten voor honden in Nederland vragen we m.b.t. kennismakingen en overdrachten ook speciale maatregelen in acht te nemen.

🐾 Team GaGa

TIJDELIJK EMERGENCY CAMP

JULI 2019

GaGa Animal Care heeft een nieuw stuk grond kunnen huren en we hebben inmiddels ons tijdelijke ‘Emergency Camp’ opgebouwd. Dit land is jammergenoeg te klein en het is hier niet toegestaan om een huis en een kleine kliniek te bouwen. We zijn gestart met een grote internationale inzamelactie om een groot stuk land te kunnen kopen voor een nieuwe permantente hondenopvang op Lesbos. Een die toekomstbestendig is en waar we veel zwerfhonden kunnen helpen.

Ga hier naar onze actiepagina of neem contact met ons op voor vragen of als je ons wilt ondersteunen.