V.I.P. Sponsorprogramma

Ben je geïnspireerd of geraakt door ons plan voor een nieuw Villa GaGa en wil je iets extra’s doen om dit mogelijk te maken?

Overweeg je bijvoorbeeld een grote bijdrage? Dan nodigen wij je uit deel te nemen aan ons speciale sponsorprogramma.

Ons team wil je graag iets teruggeven voor deelname aan dit programma. Wij gaan graag met je in gesprek om dit te bespreken. Enkele mogelijke beloningen voor geweldige investeringen zijn:

V.I.P. sponsor

  1. Donatie van € 1.000: wij bieden een stenen ster aan in onze ‘Walk of Fame’, het nieuwe pad naar Villa GaGa, met jouw naam erop.
  2. Donatie van € 2.500: wij bieden het eigendom aan van een echte Lesbosboom op het nieuwe terrein van Villa GaGa. Lees hier meer over het Adopteer een Boom plan.
  3. Donatie van € 5.000: wij bieden een verblijf van een week aan in een luxe YURT op een magische plek in de bergen van kampos Eressos, met uitzicht op zee, voor twee personen. Check hier een video van de yurt.

Hoe word je sponsor?

Wil je meedoen aan ons sponsor plan, dan ben je natuurlijk zeer welkom! Heb je meer informatie nodig over het plan, of heb je vragen, dan kun je contact opnemen met:

Elise Timmer (Hoofd fondsenwerving) +31 623 515 992

Anne-Marie van der Eerden (Sponsor programma) +31 6519 06 726

Ook is het mogelijk een informatiebrochure toegestuurd te krijgen. Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op. 

Hoe maak je een sponsor bedrag over?

Wil je een bedrag overmaken voor het sponsorplan:

  • of via de betalingslink van het rekeningnummer van GaGa Animal Care

We zorgen ervoor dat je via email en whatsapp continu op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van het project. Dit zal gedaan worden via een kort en overzichtelijk bulletin.

Kijk ook naar onze video: