Word ook vaste donateur van GaGa Animal Care

Wij zijn volledig afhankelijk van jullie donaties!

Onze teams op Lesbos én in Nederland draaien op volle toeren. Ons doel? Een beter leven voor de zwerfdieren en dierenleed stoppen!

Wat we doen:

  • We vangen verwaarloosde, achtergelaten zwerfhonden op in onze opvang & bemiddelen deze naar een fijn thuis.
  • We zorgen er ook voor dat de situatie daar ter plekke beter wordt voor de dieren. We organiseren sterilisatie-progamma’s voor honden en katten en informeren locals over dierenwelzijn.

Voor dit alles hebben we natuurlijk geld nodig, zoals voor huisvesting, honden- en kattenvoer en preventieve en medische zorg. Je kunt onze opvang structureel en laagdrempelig helpen door Friend of GaGa te worden. Elke euro wordt gebruikt voor de dieren!

Word Friend of GaGa

Kies elk bedrag dat je wilt! Maak zelf een periodieke overschrijving / overboeking aan bij je eigen bank en kies je eigen bedrag dat je maandelijks (of een andere frequentie) wilt overmaken. Ook een eenmalige donatie is natuurlijk erg welkom!

  • Onze gegevens: NL 78 BUNQ 2206 2890 75, GaGa Animal Care, zet bij omschrijving ‘Friends of GaGa’.
  • Ook kun je gebruik maken van ons platform: Patreon-FriendsofGaGa. Hier kun je aanmelden voor een maandelijkse donatie of een hond op afstand sponsoren.
    Bij Patreon kun je gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden: creditcard, Paypal, Apple Pay, Venmo en Sofort. Let op: per niveau komt er een bedrag aan belasting bij, dit komt niet ten goede aan onze opvang.
  • Hulp nodig of vragen? Laat een berichtje achter of whats app naar 06-23515992 (Elise) en we nemen contact met je op.

Help ons helpen

Dit zijn de honden die in de korte tijd van 1 maand(!) in onze opvang kwamen deze Zomer. Achtergelaten, verwaarloosd, vaak in erbarmelijke omstandigheden aangetroffen. Onder de vlooien, teken, vaak ondervoed. Vaak bang in het begin. Help ons ze te helpen!

Bedankt voor de support!